Integritate Publică și Legalitate - înscriere

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice – Agentia Nationala a Functionarilor Publici

Circulara nr. 25364/03.05.2016 cuprinzand oferta programelor de formare profesionala/perfectionare pentru perioada MAI – SEPTEMBRIE 2016 /PARTENER DE FORMARE: ASOCIATIA ROMANA PENTRU TRANSPARENTA

Grila programelor de formare profesionala/perfectionare pentru perioada MAI-SEPTEMBRIE 2016

Fisa de inscriere [DOC]

 

TAXA DE PARTICIPARE

  • Se plăteşte prin virament în contul Asociaţiei Române pentru Transparenţă, cod fiscal 12486550, cod IBAN RO95BACX0000003003468001, deschis la Banca Comercială UniCredit Ţiriac, sucursala Victoria.
  • Taxa se plăteste prin virament cel mai târziu cu 5 zile înainte de data începerii cursului sau prin numerar la data începerii cursului.

CONTRAVALOAREA SERVICIILOR HOTELIERE:

Contravaloarea serviciilor de cazare se va plati prin virament bancar in contul furnizorului de servicii hoteliere unde se va organiza cursul ales de dumneavoastra, in functie de tariful din grila de cursuri.

FACILITATI:

Participantii care se inscriu la programele de formare si care doresc sa participle la cursurile de la Predeal Hotel HERA au urmatoarele facilitati :

Taxa de cazare pe toata perioada cursului adica 5 zile/ 6 nopti este de 1500 lei .

Taxa de cazare cuprinde :

  • cazare + masa zilnica ( bonuri valorice in valoare de 100 de lei pe zi )
  • Acces la piscine, sauna, internet WI-Fi, parcare
  • Insotitorul participantului/participantei beneficiaza de cazare si mic- dejun inclus.
  • Copii pana la 7 ani beneficiaza de cazare si mic-dejun inclus.

ÎNSCRIERE:

Fişa de înscriere atașată se transmite completată la numărul de fax:  031 660 60 06 sau prin e-mail, la training@transparency.org.ro. Data limită de înscriere a participanţilor este cu 15  zile înainte de prima zi de curs a fiecărui modul.

PERSOANĂ DE CONTACT: Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să contactaţi: Oana Bîrsan, Coordonator Program Integritate Publică și Legalitate, la tel: 0731 332 901 sau e-mail: training@transparency.org.ro.