Pachet formare profesională continuă - Integritate Publică - ediția iarna 2016

 

 

 

 

 

OBIECTIV

Programul de formare este conceput astfel încât să asigure participanţilor formarea unei viziuni obiective de ansamblu asupra specificului sistemului administraţiei publice româneşti, precum și identificarea măsurilor punctuale necesare în vederea alinierii calităţii serviciilor publice la standardele europene, cu o abordare 360º pentru instituția publică.

BENEFICIILE PROGRAMULUI

  • Deoarece Asociatia Romana pentru Transparenta  este membra a rețelei globale Transparency International, cursurile propuse reflectă si o expertiza internațională în promovarea integrității și măsurilor pentru prevenirea corupției .
  • Cursuri acreditate ANFP
  • Îmbină sistemul de conferinţă interactivă, studii de caz şi exerciţii de grup .
  • Cunoștințele dobândite au aplicabilitate directă în activităţile curente ale participanţilor.
  • Programul respectă standardele de dezvoltare în administraţia publică.

CERTIFICARE

Transparency International România½Asociaţia Română pentru Transparenţă Cod intern de identificare in Registrul Partenerilor de formare ANFP: A-ART-22/2016

Participanţii vor primi certificate de absolvire eliberat de catre A.N.F.P, in conditiile legislaţiei specifice.

Menţionăm de asemenea, că Transparency International Romania este certificată ISO 9001:2008. Instituţia de certificare este SGS care are sediul central la Geneva, iar standardul de certificare este conform standardului HU0174QYR de la Londra.

 

TAXA DE PARTICIPARE este 900 RON

  • Se plateste prin virament în contul Asociatiei Române pentru Transparenta, cod fiscal 12486550, cod IBAN RO95BACX0000003003468001, deschis la Banca Comerciala UniCredit Tiriac, sucursala Victoria sau  în contul de Trezorerie : RO39TREZ701501401X011398, deschis la Trezoreria Bucuresti sector.1.
  • Taxa se plateste prin virament cel mai târziu cu 5 zile înainte de data începerii cursului. Cazarea se plătește cu 2 săptămâni înainte de începerea cursului.

CONTRAVALOAREA SERVICIILOR HOTELIERE

Contravaloarea serviciilor de cazare se va plati prin virament bancar in contul furnizorului de servicii hoteliere unde se va organiza cursul ales de dumneavoastra, in functie de tariful din grila de cursuri.

FACILITATI

Participantii care se inscriu la programele de formare si care doresc sa participle la cursurile de la Sinaia, Hotel MARA au urmatoarele facilitati :

Taxa de cazare pe toata perioada cursului adica 5 zile/ 6 nopti este de 1320 lei/regim single si 1560 /ei/regim dubla.

Taxa de cazare cuprinde :

• cazare + masa zilnica ( bonuri valorice in valoare de 100 de lei pe zi )

• Acces gratuit la piscina / sauna / jacuzzi

ÎNSCRIERE:

Fişa de înscriere atașată se transmite completată la numărul de fax:  031 660 60 06 sau prin e-mail, la training@transparency.org.ro. Data limită de înscriere a participanţilor este cu 7 zile înainte de prima zi de curs a fiecărui modul.

PERSOANĂ DE CONTACT:Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să contactaţi: Despina Bălășoiu, Coordonator Program Integritate Publică - ediția iarna 2016, la tel: 0731 332 901 sau e-mail: training@transparency.org.ro.